СВОБОДНО ВРЕМЕ

Дъщеря на полицай: Само претендирате за права, но не си знаете задълженията. В САЩ след „легни на земята“ следва куршум

Млада жена от социалните мрежи изригна срещу обвиненията, сипещи се по полицаите охраняващи протеста, продължаващ вече 12 дни, пише Стандарт.

Тя изрази недоволството си във „Фейсбук“:

„Знаете ли какво е любимият ти баща да тръгне за работа, да знаеш, че има безредици и да те е страх кога ще се върне или дали ще се върне?! Знаете ли какво е да го няма на Коледа, Рожден ден, Великден, за да може вие спокойно да си проведете празника? А знаете ли какво е да храниш семейство с полицейска заплата и проклетите цигани да ти се смеят в лицето, че си никой и те са недосегаеми?!“ Тези риторични въпроси задава в профила си във Фейсбук Тони Георгиева.

А отговорът й гласи:

„Ами – не знаете, уви! Вие само знаете да претендирате за правата си … НО НЕ СИ ЗНАЕТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА! А те са :

– да уважавате човека срещу вас и да не му посягате

– да пазите околната среда и общественото имущество, най-малко понеже те са изградени с НАШИТЕ пари

– да спазвате обществения ред, защото това ни отличава от животните – разумът.“

В послеписа момичето казва, че е живяла в САЩ и е била свидетел на тамошната работа на полицията, както и на защитата, на която пазителите на реда могат да разчитат.

„Там не се молят, не те гонят. Там има репликата „Легни на земята с ръце на тила“ и при нейното неизпълнение, следва куршум. Такъв е законът! Само у нас Полицаите са длъжни да ви се молят, да ви се усмихват, а вие да ги унижавате.

Замислете се! Обществото ни вече няма никаква ценностна система щом не уважава хората, които му пазят здравето (лекарите), обучават децата му (учителите) и се грижат за сигурността му (полицаите)…“, завършва поста си Георгиева.

2 Replies to “Дъщеря на полицай: Само претендирате за права, но не си знаете задълженията. В САЩ след „легни на земята“ следва куршум

  1. Аз само да вметна ,че не толерирам полицайте който без причина насилстват хората бият ги и т.н
    Уважавам полицайте който си вършат работата така както трябва ,но има едно НО когато ДОБРИТЕ полицай си вършат работата а нашата СМОТАНА КОРУМПИРАНА И ИЗМИСЛЕНА прокуратура си ги пуска без наказано БОКЛУЦИТЕ извършили лоши неща непоправими като отнемане на живот …. теги пускат под гаранция и с години се мотаъ делата …. просто тука е така ……
    А и в закона има много бисери и смешни закони най близкия е ….. ако Крадец влезне вдомът ви с пистолет и заплаши васи семейството ви … А вие извадите АК47 Калашников и го застреляте …това е убийство аако го заколите с нож товае самозащита …. значи закона гласи ако врагат (Престъпника) е с по малко оръжие отвас а вие го застрешяте с помощтно виесте виновеннеможе така трябва или и двамата да сте сшистолети или пушки или той дадоминира с нвговото а ти сголи рацедасесамоубиеш …. смешна работа е закона тука … смешна Направиха Хайки заНАРКОМАНИТЕ И ДИЛАРИТЕ ….хванаха ги и ги пуснаха нито един няма взатвора Е товане е ли КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА … ужас

  2. Легни на земята иначе куршум по закон? Мисля, че бъркате американската полиция с ГЕСТАПО. Айде да не си говорим глупости.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.