НОВИНИ

Горещи разкрития около трупа с прерязано гърло, изплувал до Първа буна във Варна

Появиха се зловещи разкрития около трупа, който изплува по-рано днес в морето до Първа буна във Варна.

Припомняме, че тялото на мъжа с прерязано гърло, който е на видима възраст около 45-50 години, бе намерено около 11:55 часа.


Снимка: Булфото

„Установихме чий е трупът, намерен до Първа буна във Варна“, това заяви  шефът на Окръжна прокуратура – Варна Красимир Конов.

Той потвърди , че по тялото има множество травми, които свидетелстват за прорезни и прободни наранявания.

„Тепърва ще се установява дали всички наранявания са нанесени и получени приживе или послесмъртно, защото все пак тялото е стояло във водата покрай камъните на Първа буна и е възможно именно във водата да са се получили част от наранявания по трупа“, допълни шефът на Окръжната прокуратура.

„Към момента не може с категоричност да кажем по какъв начин нараняванията по трупа са получени“, поясни Красимир Конов .

Медията ни научи, че разследващите работят по версията „умишлено убийство“.

По все още непотвърдена информация по трупа има наранявания в областта на шията, които най-вероятно са нанесени с нож. Има наранявания и в областта на гърдите.

Аутопсията ще каже кои рани са нанесени преди смъртта и кои след това, а също така по какъв начин са били получени и чрез какво – нож или друго хладно оръжие.

Едно нещо е сигурно – след първоначалния оглед на тялото е ясно, че няма следи от огнестрелни рани.

Източници  споделиха, че най-вероятно убийството е станало наскоро, тъй като първоначалния оглед на тялото показва, че не е предстояло дълго във водата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *