НОВИНИ

Е-vestnik.bg изсветли клипа от дома на Борисов. В чекмеджето се виждат не само пачки по 500 евро, но и златни кюлчета. Коя е Дама Пика от огледалото?

Е-vestnik.bg изсветли клипа от дома на Борисов и там ясно се вижда, че освен пачки по 500 евро в чекмеджето има и златни кюлчета.

Борисов може да каже коя е жената, снимала в спалнята му, но мълчи, пише изданието.

Видеото от дома на премиера Борисов в резиденцията в Бояна, изпратено по електронната поща на e-vestnik и др. издания, поставя нови въпроси, които в суматохата на протестите не намериха обяснение.

На видеото към 22-рата секунда се вижда отражение на женски силует (на забавеното видео по-долу се пада на 46-тата секунда). Както писахме в e-vestnik по-рано, снимките вероятно са правени от жена. Коя е тя? Премиерът Борисов несъмнено знае кой е пускал в спалнята си, кога. Цялото общество е жертва на неговото мълчание. Той знае, но не казва.

Видeото беше придружено със следната бележка в пощата:

„Едно кратко, но съдържателно филмче от Секвоя, за да спрем с глупостите, че монтираме шкафчета, банкноти, злато и патлаци. И обърнете внимание на пачките, тези още не сте ги виждали – вижте номерата! А братиньо утре отива да лази за още…“

Към видеото имаше и една снимка на отвореното чекмеджe, която по-рано не се е появявала (виж челната снимка). На нея се виждат серийните номера на банкнотите на четири от пачките. Серийните номера са редовни, на реално произведени банкноти. Прокуратурата, при добро желание, може да проследи пътя им.

Какво се разбира от видеото?

Снимано е със смартфон от стая в стая, от баня, дрешник към спалнята на Борисов, непрекъснат кадър от почти една минута, който завършва с отваряне на чекмеджето на нощното шкафче, в което се виждат пачки, златни кюлчета и пликове, вероятно с банкноти. На нощното шкафче отгоре е и пистолетът, като на другите снимки, правени в продължение на година и половина.

Досега за фотографиите със спящия Борисов, с чекмедже пълно с пачки и злато,

имаше четири версии: виж в – https://e-vestnik.bg/32684/kakvo-dokazva-novoto-video-ot-pokoite-na-borisov-klip-s-korektsii-da-se-vidi-po-dobre/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *