СВОБОДНО ВРЕМЕ

Обрат! Нови разкрития за Слави и Марта Вачкова взривиха мрежата! СНИМКИ

Отношенията между Слави Трифонов и Марта Вачкова от години са меко казано обтегнати. По-точно цели 23 години шоуменът и актрисата водят нескрита война помежду си, на която ход даде Дългия.

Преди години в автобиографичната си книга „За стърчането“ Трифонов нарече Марта Вачкова Добринка и „патологична интригантка“, която се гаврела с актьорите от екипа. На свой ред пък, Вачкова заяви, че Дългия се е изгаврил с нея, а себе си представил в блестяща светлина.

„Разделихме се заради пари. А и заради чалгата – ние с Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев не можем да правим такъв вид музика“, признавала е през годините в интервюта Вачкова, която неведнъж е упреквала Слави, че за пари е готов на всичко.

Любопитна подробност е, че преди 6 години Дългия така и не покани Марта Вачкова на грандиозния си концерт в зала „Арена Армеец“, въпреки слуховете, че събира всички свои стари и нови колеги. В крайна сметка единствените, които не получиха прошка бяха Вачкова и Васил Василев-Зуека.

„Със Слави сме толкова различни, разбираме живота не по един и същ начин“, споделяла е още Марта. И въпреки че Трифонов неведнъж с осмивал бившата си колежка в шоуто си, преди няколко години наредил на сценаристите си да бъдат прекратени всички обиди и злобни шеги по неин адрес.

„Ако ми поиска прошка, ако осъзнава, че е сбъркал, ще му я дам веднага. Тогава ще ни олекне и на двамата“, признавала е актрисата пред техни общи колеги и приятели.

Малцина знаят, че именно благодарение на Дългия актрисата попада в студентското предаване „Ку-ку“, а след това и в „Каналето“. По онова време Трифонов бил студент в Консерваторията, но заради връзката си със Силвия Лулчева, се движел в нейната артистична компания. Така покрай него и Вачкова придобила известност.

23 години след разрива между Слави Трифонов и Марта Вачкова Тончо Токмакчиев гостува в телевизията на Слави, където изненада всички с появата си. Оказа се, че актрисата също е получила покана да гостува, която потвърдила, пише „Уикенд“.

„След 23 години отново с вас. Хубаво ми е“, обърна се Тончо към музикантите, а изданието бе посветено на албума „Рома ТВ“ – един от първите на „Ку-ку бенд“, издаден през 1994 г., в който дейно участие взима самият Токмакчиев./show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *