НОВИНИ

Бащата на Николай Щерев пусна във Фейсбук видео с германски доктор, според когото голяма част от смъртните случаи от Ковид 19 са заради лекарска грешка

Седмица след смъртта на шампиона по борба Николай Щерев, неговият баща Симеон Щерев  сподели интервю с германски професор, според когото голяма част от смъртните случаи от коронавирус са следствие на грешно лечение, съобщи Jilo.bg.

„В един от случаите е приложено лечение с висока доза кортизон, с моксифлоксацин – як антибиотик от групата на блокиращите ензима гираза, допълнително и гликонаинон и ритоламин, които са медикаменти, прилагани при СПИН. Всичко това, придружено с интерферон и накрая всичко се залива с още един антибиотик в широка гама, в резултат на което пациентът е починал“, разсъждава лекарят.

По думите на немския специалист в началото на лечението пациентите имат известно подобрение, чувстват се по-добре, но след това заради приложените медикаметни изведнъж се влошават.

„Цялото това лечение е убило пациента“, разсъждава германският лекар във видеото, което Симеон Щерев публикува в личния си профил.

Ники Щерев, който няколко дни след престоя си в „Пирогов“ имаше подобрение, но в последствие рязко се влоши и преди седмица почина.

Кадър Фейсбук
Източник-petel.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *