НОВИНИ

Стана ясно кой е разстреляният бизнесмен от Сливен и как се е случило убийството СНИМКА

Надупченото от 7 куршума тяло на сливенския бизнесмен Стоян Тодоров Стоянов бе открито от следово куче в напоителен канал край село Панаретовци, пише „Телеграф“.

Стоянов бе обявен за издирване в късния следобед в неделя от близките му. Както БЛИЦ писа, трупът на 45-годишния мъж е бил затрупан с колони и сухи треви.

Кметът на Кермен Живко Жечев, където Стоянов има наследствен имот и къща, споделя, че бизнесменът е застрелян почти от упор и най-вероятно убиецът и жертвата са се познавали добре.

Вече второ денонощие криминалистите от Сливен и други районни управления в областта работят без почивка за разкриването на тежкото престъпление, под надзора на Окръжната прокуратура. От Главната дирекция „Национална полиция“ са командировани специалисти, които също са се включили в разследването.

„Работи се усилено, по много и различни версии“, заяви прокурор Ваня Белева, говорител на Окръжната прокуратура в Сливен. Жертвата на убийството не е притежавал крупен бизнес. Няма данни да е имал неуредени финансови отношения, но и тази версия се проверява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.