НОВИНИ

Арман Бабикян: Тапата на страха излетя, може би не целия страх, но се отпуши

“Ако има за какво да ни арестуват, но не ни арестуват, значи има проблем в МВР. Тапата на страха излетя, може би не целият страх, но се отпуши. Страхът беше изритан пред вратата. Властта разбра, че има от какво да се страхува. Досега хората се страхуваха от властта. Управляват мутри, които могат да ти направят лоши, а не добри неща“. Това заяви Арман Бабикян, пиар експерт, част от “Отровното трио“, организиращо протестите срещу правителството и главния прокурор в цялата страна, пише „Факти“.

Заедно с колегите си от “Отровното трио“ – адв. Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков, Бабикян гостува в предаването “ЕвроДикоФ“, излъчващо се по ТВ Евроком.

“Хората разбраха, че има по-важни неща от фенството и това по-важно нещо е общата ни държава. Tя функционира при определени правила, които очевидно не се спазват. Всички закони се газят, управлява се по принципа на джунглата. Очевидно е, че хората не искат повече така да живеят, те искат да си върнат държавата“, допълни Бабикян, който е на мнение, че хората са загубили гражданския си рефлекс за протести. Той отрече, че ще прави партия с Мая Манолова.Според пиар експерта е обидно Борисов да твърди, че ако той не управлява, държавата ще се счупи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *