НОВИНИ

Искали ли са охранители пари от наемателите и търговците на „Каваците“?

Семейство Баневи отново във владение на къмпинг „Каваците“. Това се случи след решение на районния съд в Бургас от 22 юни тази година, припомня „Нова телевизия“.

През последните 3 години обектът се стопанисваше от „Джи енд джи-90“ ЕООД, който обаче е отдал имота под наем на трето лице – Цено Ценов. Днес изтича законовият срок за предаване на къмпинга и от негова страна. Говори се, че новите охранители са обикаляли из „Каваците“, за да искат пари от търговците.

„Имаше леко напрежение. Това разбира се направи впечатление на почиващите. Не мога да потвърдя, че наемателите са искали пари от търговците, защото не съм видяла. На мен ми казаха наши приятели, които почиват тук, че мъже със съмнителна репутация и тъмно облекло са направили обиколка на плажа.

Летовниците са категорични, че няма да си тръгнат, защото са си платили. Не вземем нито страната на Баневи, нито на новите собственици.

От 2 години насам къмпингът се стопанисва, всичко е подновено“, коментира в ефира на „Здравей, България“ по „Нова телевизия“ плеймейтка Златка Димитрова.

Източник-факти.бг
Кадър-„Нова телевизия“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *