СВОБОДНО ВРЕМЕ

Блатечки смени Диляна Попова с… СНИМКА

Диляна Попова и Асен Блатечки май ще карат цяло лято далеч един от друг, поне съдейки от профилите и на двамата в социалните мрежи, от които става ясно, че се наслаждават на релакса край морето в чужда компания.


И за да не остане по назад, и Блатечки отвърна подобаващо на половинката си – показвайки в чия гореща компания е. Опасно близко до него е актрисата Койна Русева, с която доста често си партнира в постановки.
Припомняме, че миналата година, например, двамата нагорещиха страстите от сцената с една целувка, а реакциите на зрителите след това не закъсняха.
Лошото момче на българското кино разпуска с българската Марлен Дитрих, както често наричат актрисата Койна Русева, на родното Черноморие. Все още не е ясно защо Блатечки и Попова са предпочели отделно да почиват това лято, но кадрите, които споделят с феновете си, нажежават допълнително страстите.
Любопитна подробност е, че Диляна Попова демонстрира близост не само с Калин Врачански наскоро, но преди него и с цигуларя Васко Василев, в чийто прегръдки се озова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *