НОВИНИ

Западът търси да смени Борисов

Настроенията за протести в България започнаха с обвиненията срещу лидера на движение Русофили през миналата година. Това заяви лидерът на движението Николай Малинов пред руския сайт Regnum.

Той коментира протестите в страната. Малинов заявява, че в прокуратурата цари абсолютен произвол.
Гражданите обаче го разбрали, чак когато следователи влезли в презудентството и станало ясно, че всеки може да бъде под риск. През миналата есен експертът беше обвинен в шпионаж.

Според него преходът в страната общо взето е завършил. По-голямата част от нейния износ е към Европа, а макроикономически е сравнително стабилна.

Хората обаче са очаквали свобода и добър стандарт, а сега разбират, че нямат свобода. Протести има още в Черна гора и Сърбия.

Според него може да се каже, че това е свързано с опит за възобновяване на славянския обмен.  Някои страни искат сами да определят съдбата си, а други не желаят  Русия да участва в този обмен.

Ръководителите на тези страни са показали еманципиране от Запада и за това са станали ненужни. Поведението на определени български структури се определя като пряко свързано с руски енергийни проекти.

Експертът смята, че Западът търси нови фигури.

Източник-факти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *