СВОБОДНО ВРЕМЕ

Изненада! Няма да повярвате коя актриса заплашва да смени Деси Стоянова СНИМКИ

Столът на Деси Стоянова в „Преди обед“ май е леко разклатен, поне ако съдим по най-горещите слухове от коридорите на телевизиите. И за него точи лиги не кой да е, а скандалната актриса Рая Пеева, която е и настоящата половинка на актьора Явор Бахаров.

Според информацията актрисата вече е назначена на работа в предаването и то без излишен шум, а тайната й мисъл е как да измести от титулярното място лъчезарната Деси Стоянова.

В момента Пеева отговаря за актуалните тенденции за летен грим в „Преди обед“, а наскоро проведе и първото си официално интервю в студиото в компанията на водещия Александър Кадиев. Неин гост бе украинката Валерия Цимбал, която преди време спечели конкурса „Умна и красива“ в несъществуващото вече предаване „Шоуто на Слави“.

Любопитна подробност пък е, че Деси Стоянова си взе изненадваща отпуска в същата седмица, в която екранният й партньор Сашо Кадиев обяви, че Рая Пеева вече е част от екипа на предаването, пише „Уикенд“.

Слуховете редят още, че лично продуцентът на „Преди обед“ Георги Тошев е уредил с работа актрисата, с чийто родители е близък. С нея пък се познава още от дете, когато ходел на гости в дома на родителите й. Докъде ще стигне амбицията на Рая Пееева сега обаче, само времето ще покаже./show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *