СВОБОДНО ВРЕМЕ

Магапаса ще става татко отново след 22 години! Ето красивата му бременна половинка (Снимки)

Спомняте ли си култовия дует от едно време – Мая и Магапаса ? Макар и двамата отдавна вече да не са половинки в живота, все още житието им вълнува многобройните фенове.

Ето че сега фолкпевецът обяви прекрасна новина в социалните мрежи – Магапаса ще става татко отново след цели 22 години след раждането на първородната му дъщеря Кристиана!

През април изпълнителят отпразнува 45-годишния си юбилей с новата си жена Денислава Динкова , а вчера двамата обявиха с гордост, че се подготвят за вълнуващия момент.

„Тройно по-щастливи“, написа музикантът под снимката с любимата му, на която нежно е положил ръка върху корема с плода на тяхната любов.

Магапаса жена

Сред първите, които му честитиха рожбата, е примата на поп фолка Тони Дачева.

„Това е най-хубавия подарък, бъдете благословени“, му пожелаха и десетки други. Разбира се, сред коментарите имаше и от типа: „Пазете се от Ковид-19, че в САЩ е най-зле положението в цял свят“.

Магапаса баща

Както е известно още в началото на новото хилядолетие Мая и Магапаса заминаха за Америка да си търсят късмета заедно с малката си дъщеря Кристиана. По-късно се разведоха, а изпълнителят на „С половин сърце“ откри отново любовта в лицето на българка от Хисаря, която обаче също живее в Чикаго, пише „Телеграф“.

Денислава е само с три лета по-голяма от щерка му и на 22 септември ще стане на 26 г. Работи в туристическа агенция, а с Магапаса се запознали на едно от българските партита, в който певецът участва. Сближили се повече около гостуването на Софи Маринова и Борис Дали, а последната Коледа посрещнаха в родната България, където представили половинките си на роднините.

Източник: Блиц

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *