СВОБОДНО ВРЕМЕ

Бащата на новата приятелка на Рачков съсипа актьора

Романсът между Димитър Рачков и двойно по-младата от него силиконка Анита Димитрова е поставен пред изпитание. Бургаският актьор и блондинката се разбират отлично, но ето че в отношенията им се появи тежка, но донякъде очаквана пречка – родителите на Анита, които негодуват от присъствието на Рачков в живота на щерка си, пише Lupa.bg.

„За това ли я водим на конкурси по красота от 3-годишна, за това ли цял живот се грижи за тялото си с тренировки и хранителен режим? За да я загрозява такова настъпано джудже? То е ясно, че хубавите ябълки прасетата ги ядат, ама това е прекалено“, беснеели близките на Димитрова.

Вярно е, че Митко Рачков стига едва до рамото на новата си изгора, но реалните причини за отпора от семейството й били по-дълбоки.

Водещият на „Господари на ефира“ има доста лош опит в семеен план. За 47 години той така и не успя да завърже стабилна връзка.

„Анита можеше да има който си поиска мъж, още докато беше в гимназията собственикът на най-голямата верига магазини за техника у нас й поиска ръката. А тя тръгнала с този несретник“, тюхка се семейството на сексбомбата. И докато майката била склонна в крайна сметка да приеме избора на щерка си, главата на фамилията бил непреклонен и не искал нито да чува за Рачков, нито да го вижда.

Източник: За жената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *