СВОБОДНО ВРЕМЕ

Учебен автомобил за столичанки взриви мрежата СНИМКИ

Учебен автомобил направо счупи всички представи за обучението на бъдещите шофьори. Инструктори показаха висша инженерна мисъл, за да помогнат максимално на курсантите си в предизвикателството с управляването на автомобил, но това предизвика поводи за смях и подигравки в мрежата.

В столицата се подвизава много интересен учебен автомобил с марка „Шкода“. На пръв поглед сивият звяр не се различава по нищо от останалите учебни коли на пътя, загледате ли се обаче, рискувате да останете без думи.

От двете страни на колата са поставени огромни надписи за посоките „ЛЯВО“ и съответно „ДЯСНО“, с които да бъдат улеснени кандидат-водачите.

Снимка на шеметното превозно средство, в което блести инженерната мисъл на някой хитър инструктор, обиколи мрежата и буквално взриви няколко от групите.

Повечето потребители се шегуват, че тези табели са главно за представителките на нежния пол, които са всеизвестни с липсата си на ориентация.

„Резил“, диви се един от попадналите на атрактивната „Шкода“.

„Хора, които не знаят посоките, трябва да са само пътници, не да ги улесняваме“, сопва се втори.

„Това е за нас жените, виждала съм и в таксита“, с насмешка пък се обажда млада дама.

Столичанин пък се опитва да гледа оптимистично: „Докато още няма надписи „врата, седалка, прозорец, волан и т.н.“, нещата са поносими.“

Ето и още малко от комичните реакции, които предизвика инструкторския автомобил:

„Съчувствам на инструктора“, „Тая школа явно е специално за женския пол“, „То и на педалите трябват надписи – „Съединител“, „Спирачка“ и „Газ“, „Ти до 18 ако не си научил кое е ляво и кое е дясно и табелки няма да ти помагат… то за това толкова много умират защото след обучението забравят да си залепят табелките на тяхното превозно средство!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *