СВОБОДНО ВРЕМЕ

Най-Кармичното Пълнолуние за 2020 г. е през август! Ако сте ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ голям късмет! БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ, ВОДОЛЕЙ успех във всичко!

Пълнолунието е на 3 август и ще премине в знака на Водолея. Този път то не само няма да бъде разрушително и опасно, но може дори да донесе късмет на някои зодии.

Ако сте от огнените знаци: Овен, Лъв, Стрелец

Хората от този елемент вероятно ще имат голям късмет на 3 август. Най-важното за тях е да не седят неподвижно, да не са мързеливи и да не изпускат от поглед житейските си цели. Въздушното, представено от Луната във Водолей, върви добре с енергията на Огнените хора.

Овенът – Луната този понеделник ще им донесе енергично настроение, така че ще трябва да бъдете предпазливи, когато разпределяте вътрешни ресурси.

Лъвовете – астролози съветват да не пренебрегват своите способности. Луната ще даде на тези хора много сила и увереност, така че е важно да започнете новата седмица с повишена активност.

Астролозите съветват Стрелец да бъдат себе си. Луната ще създаде идеални условия за пътуване, бизнес пътуване и нови начала във всяка област. Импулсивността може да се увеличи.

Ако сте от Земните знаци: Телец, Дева, Козирог

Пълнолунието на 3 август ще даде на хората от стихиите на Земята най-малко „бонуси“. За тях този ден няма да бъде опасен, а по-скоро непредсказуем и в някои аспекти дори неприятен.

Телецът може да почувства желание да захвърли всичко и да влезе гордо в залеза. Разбира се, това не си струва да се прави: важно е да останете активни в бизнеса и работата. По-добре да не давате на хората празни обещания.

За Девите пълнолунието ще донесе проблеми с интуицията, но ще увеличи производителността и издръжливостта на тялото. В този ден можете да се занимавате със спорт, да започнете борбата срещу негативните навици.

Козирозите ще имат проблеми с творческото мислене. Измислянето на нещо ново няма да е лесно, така че е по-добре да се справите с текущите проблеми. Това е идеалното време за домакински дела, промени в образа и пазаруване.

Ако сте от Въздушните знаци: Близнаци, Везни, Водолей

Представителите на тези три знака са по-щастливи от останалите. Много е вероятно хората от стихията на Въздуха да успеят да уловят състоянието на потока , да успеят в много дела и проекти.

Близнаците астролози и експерти съветват да се увлекат в духовните търсения. Пълнолунието ще подобри паметта на тези хора, така че те могат да се занимават със самообразование и обучение.

Везните ще намерят голям късмет в областта на любовта. Пълнолунието във Водолей ще им помогне да направят най-доброто впечатление на противоположния пол на 3 август, но внимателността им ще пострада.

За Водолея Пълнолунието ще донесе голям успех във финансите. Новите бизнеси и проекти ще получат мощен тласък. Основното сега е да не рискувате напразно.

Ако сте от водните знаци: Рак, Скорпион, Риби

Елементите на Вода и енергията на Луната на 3 август не се съчетават много добре, но тези хора също ще имат своите предимства. Астролозите казват, че пълнолунието ще им помогне да разберат в коя посока да продължат напред.

Раците ще се почувстват неразположени до края на деня, но ще бъдат по-продуктивни почти до вечерта. Луната ще им даде много амбиция и нови желания. Препоръчително е да не носите златни бижута.

Скорпионите са за голям късмет в любовта. Те трябва да се срещнат с нови хора, а нощната светлина ще ви каже с кого от тези хора можете да създадете двойка. Всеки, който вече е в отношения, е по-добре да бъде с любим човек.

Много благоприятен ден очаква Риби за пазаруване и решаване на домашни неприятности. Астролозите препоръчват да не общувате с неприятни хора и да не носите много червено.

В деня на Пълнолунието е по-добре да се пазите от енергийните вампири . Токсичните хора могат да съсипят деня и да нарушат всички планове. Ако е възможно, по-добре е всички проблеми да решавате сами или с онези, на които можете да се доверите безусловно.

 

Източник: За жената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *