НОВИНИ

Гонят проф. Георги Близнашки от Софийския университет!

Изненадваща онлайн петиция за незабавното отстраняване на бившия служебен премиер проф. Георги Близнашки организираха негови възпитаници и колеги-юристи. От няколко дни преподавателят по право в Алма матер не бил на себе си от нерви заради искането да бъде изхвърлен от факултета, където подготвя бъдещите си колеги вече няколко десетилетия, научи Lupa.bg.

Над 500 са вече подписите в подкрепа Близнашки да бъде отстранен, като основният мотив е неприемливото му поведение. От „Комитет за прочистване на Юридическия факултат“ обаче разкриват, че професорът по конституционно право си позволявал и сексистко държание и пишел шестици само на младите засукани студентки.

„Отдавна в ЮФ на СУ е известно безобразното поведение на проф. Георги Близнашки, но никой не предприема мерки срещу него. На лекции почти не преподава, а през останалото време злослови по адрес на политици, юристи, организации и др. Изказванята му са меко казано скандални, което може да се потвърди от всеки присъствал на тези лекции. Безочието на проф.

Близнашки стига до там, че той обижда и вече починали хора, включително доц. Кристиан Таков („онова доцентче с големите уши“). Изпитите по конституционно право са пародийни, като професорът е известен с това, че пише шестици само поради факта, че изпитваният е от женски пол. Крайно време е да се предприемат мерки, за да не петни проф. Близнашки името на Юридическия факултет“, призовават авторите на петицията.

И споделят част от цветистите му изрази към студентите по време на лекции.

„Това е моят университет!“
„Като оная песен… „Чеки малко бе“. Ъпсурт!“
„Въобще не ме споменават… Само че аз съм жив и ще ги надживея!“
„Георги Близнашки е баща на Конституцията!“
„Довечера няма да правя класическа лекция, а ще се забавлявам с тях“
„Овладяхме световната култура и хванахме Африка за….“
„Лека му пръст… всъщност тежка му пръст, не заслужава“
„Аз отивам при тях… спокойно, нали и вие утре ще гушнете букета“
„Тоя Семов.. изпадна в истерия. Абе, удари му два шамара и да се помни!“
„Отидох в 1 курс да вкарам УКУ да не могат ония от ОТП да ги… умират!“
„Добре че почнаха да измират… само биологията ще спаси България!“.
„Нямам изгубен ден… дори и след секс сядам и работя“

Източник-lupa.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.