СВОБОДНО ВРЕМЕ

Уникално ВИДЕО: Вижте как шофьор се опитва да зареди Tesla с бензин

Младият мъж не може по никакъв начин да разбере къде да постави пистолета за пълнене и се опитва да намери несъществуващия капак на резервоара за гориво на Tesla Model 3. Това не е първият път, когато хората  се опитват да зареждат с гориво електрически автомобил, но този случай е може би най-смешният.

Автомобилът е оборудван с временни регистрационни табели, издадени на 26 юни и, както изглежда, това е първото каране от младежа на новата кола, към която той не просто не е свикнал, но, както изглежда, е забравил, че това е електромобил, а не хибрид.

Отначало той отваря люка на порта за зареждане с електричество и се опитва да го напълни с гориво. Но там няма подходяща дупка и той започва да търси навсякъде несъществуващия резервоар. Може би е в багажника? Или под капака, където има още един багажник. А липсата на двигател с вътрешно горене е дреболия явно и не бива да се обръща внимание.

След това идва време да се свърже с приятел за помощ и младежът изпраща съобщение на някого. Лесно е да отгатнете отговора, но е невъзможно да се опише лицето на младежа, когато той го прочита – безценно е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *