НОВИНИ

Христо Иванов пое към лесопарк „Росенец“ (ВИДЕО)

Нова инициатива спрямо лесопарк „Росенец“ е поел съпредседателят на коалицията „Демократична България“ Христо Иванов, предаде БНР.

Лидерът на „Да, България“ и симпатизанти на партията са тръгнали към т.нар. „летни сараи“ на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, за да осигурят достъп до плажа, който в момента е ограничен заради поставена ограда.

„Не приемаме обяснението, че се извършват ремонтни или строителни дейности“, категоричен е Христо Иванов. Според него държавата трябва да се намеси и да издаде акт за държавна собственост, както и Министерството на туризма да актува плажа като такъв.

 

„Оттук тръгва нулевият пациент на българската корупция“, заяви Иванов при пристигането си в „Росенец“, визирайки по-всяка вероятност Ахмед Доган.

Вчера, правейки проверка за „Свободна Европа“, журналистът Генка Шикерова сподели, че достъпът дo пяcъчнaтa ивицa край палата на Доган e oгрaничeн c oгрaдa и oхрaнa нa пътя.

Точно преди един месец се състоя масово протестно ходене на плаж в парк „Росенец“, което даде и началото на големите антиправителствени протести в страната.

Източник-факти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *