СВОБОДНО ВРЕМЕ

Гери Малкоданска най-сетне показа порасналия си син! (Снимки)

Досега красивата Гери Малкоданска упорито криеше личицето на сина си, Лео, от хорските очи.

Ето обаче, че чаровната къдрокоска най-сетне показа малчугана, при това послучай най-хубавия повод – втория му рожден ден.

Преди броени дни Лео навърши две годинки и семейството го отпразнува както подобава.

Щастливата мама пък отбеляза важния ден като сподели снимка на сина си в социалните мрежи. На сладкия кадър се вижда щастливият рожденик, който е обграден от балони и се е сумихнал широко точно като лечезарната си майка.

Лео

Под снимката Гери е изразила обичта към сина си чрез трогателен стих. Пожеланието за рождения му ден звучи по следния начин:

За теб ще се бия с дракони и с хора Ще преплувам океани и ще летя с майчините крила Ще спя, където се налага Ще се страхувам и ще съм силна За теб Ще мога и няма да мога Ще правя всичко. И добро, и лошо За теб Ще падам, ще ставам, ще падам пак Ще си мисля за теб Ще пиша за теб Защото обичам Най много теб обичам. За теб, Лео! Честит рожден ден

Гери сподели и още една умилителна снимка от празненството на Лео. На нея се виждат и двамата. Личи, че Лео не само е наследил страхотната усмивка на майка си, но и Гери определено иска да предаде безпогрешния си усет за стил и на сина си.

Гери Малкоданска син

Малкият Лео е облечен със стилна риза, бял панталон и носи модерни слънчеви очила.

Източник: ohnamama.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.