СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ето коя е новата жена до Слави (снимка)

На Слави Трифонов от години не му върви в любовта. Той свикна да бъде сам, особено след раздялата си преди време с голямата си любов Магдалена Ангелова.

В момента обаче, в личния живот на шоумена определено има раздвижване, при това положително, защото той има нова тръпка.

Едва ли е изненада, че тя отново е жена, която се занимава с психология, подобно на предишната му изгора.

Става въпрос за 29-годишната психоложка Лилия Стефанова, която Дългия покани още преди няколко месеца да води рубрика в неговото вечерно шоу по 7/8 ТВ. Тя вече може да се похвали и със собствено предаване, заради което шоуменът прецака бившата си голяма любов – Магдалена.

 Сексапилната Лилия напълно е омаяла Трифонов и според слуховете, от няколко месеца той има повече от професионални отношения с нея. Двамата често вечеряли заедно в дискретен и скъп ресторант в столичния квартал „Изток“, а според запознати – блондинката често посещавала и жилището на Трифонов в комплекса „Делта хил“ край Перник и оставала да пренощува там, пише „Уикенд“.

Факт е, че явно Слави Трифонов е видял потенциал в лицето на блондинката, защото досега финансираше единствено програми, излъчвани в делничните вечери, а през останалото време в телевизията му вървят повторения.

Рубриката на Лилия Стефанова засега се радва на свободно екранно време и доста специално внимание от страна на шефа. Всеки уикенд блондинката е в компанията на Боби Стар Репортерс./show.blitz.b

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *