СВОБОДНО ВРЕМЕ

Тлъсти пачки влизат в джобовете на 3 зодии, а други ги чака…

Изчисленията на астролозите показват, че август ще бъде наистина интересен месец за представителите на няколко знака. Специалистите разкриха, че според планетите в джоба на някои зодии ще влязат големи пари, а други пък ще просперират в личен план.

Някои зодии ще си тананикат щастливо и ще се реят на крилете на любовта. Други пък може да нямат толкова късмет в това отношение, но пък астролозите им обещават нещо никак не лошо в замяна.

Тлъсти пачки ще напълнят портфейлите на няколко знака.

Всички тези неща ще се случат през август, а кой какво ще си чупене от питката, ще разберете в следващите редове. Някои да се готвят за неуспехи.

Астрологичните изчисления показват, че в любовта не всичко е толкова просто с Везните, Девата и Рибите. Има голям риск да направят грешки и да се хванат на стръвта на тези, които просто се опитват да се възползват от тях.

Искрени, дълбоки и трайни връзки звездите обещават на Козирог, Рак и Овен.

Козирозите ще имат много интересни преживявания, а ролята им отново ще е доминираща. Важно е да покажете най-добрата си страна и да не отлагате нищо за по-късно, особено, ако нещата опират до чувства. Важно е да сте разбрани и чути. Помислете и направете избора си.

Овенът ще е напълно погълнат от чувствата си и ще може да им се наслади максимално. Емоцията е взаимна и вие сте наясно с това. Малките кавги по пътя към щастието просто каляват характера, но вие вече го знаете. Ако реши да узаконите връзката си този месец, това е най-добрият момент.

Тези, които нямат късмет в любовта, ще имат късмет в парите. Девата и Везните ще се отдадат на инвестиции и ще се случи така, че разходите им ще надминат доходите им.

Те все пак имат всички шансове за допълнителен доход и неочаквана помощ от Лъв, Водолей и Скорпион.

Лъвовете са не само късметлии. Те ще получат огромна подкрепа от близки и приятели. Важно е да не се отказвате от започнатото и да приемете всички дарове на съдбата с величието, което ви е присъщо.

Водолеите са много объркани  и малко нервни напоследък. Ще успеете да намерите подкрепа от човек, който ви е обещал да е до вас. Той ще спази обещанието си, а вие не забравяйте да го възнаградите за това.

Здравето няма да ви подведе, но пък внимавайте какви документи подписвате.

Скорпионите не просто ще имат невероятен късмет, а ще им се случат уникални неща. Търсещите работа, ще я намерят Заетите в търговията може да разчитат на увеличение на печалбата. Това не е случайност, а се дължи на добрите ви бизнес качества. Е, естествено има и участие на звездите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *