СВОБОДНО ВРЕМЕ

Яна Димитрова изпепели мрежата с тези плажни снимки – по-изкусителна от всякога (Снимки):

Каквото и да кажем за красивата Яна, половинката на бизнесмена Петко Димитров , все ще е малко.

Танцьорката, която стана известна благодарение на риалитито, където срещна своя бъдещ съпруг, продължава да е все така изкусителна и с изваяна фигура, както беше преди 10-тина години, независимо от факта, че е родила две деца.

Сега красивата блондинка отново изпепели мрежата със снимки от плажа , които мигом събраха хиляди лайкове и споделяния.

Вече от няколко седмици Яна Димитрова радва своите последователи в социалната мрежа с горещи кадри, разкриващи мигове от нейната ваканция .

Яна Димитрова АТВ

В последната си публикация Яна позира пред фотографския обектив върху черното АTV на своя съпруг, използвайки скалите и морската шир, в която се отразява залязващото слънце, за фон.

Яна Димитрова бански

Тя е облечена в цял бански костюм на тропически десен, по чието V-образно деколте се кръстосват връзки.

Плажната ѝ визия се допълва от очила със златисти огледални стъкла в авиаторски стил.

Два дни по-рано тя качи в акаунта си галерия, съдържаща няколко изображения, показващи как се припича, легнала по корем върху SUP борд, носещ се в открити води, чийто жълти акценти се връзват перфектно с плажното ѝ облекло.

Яна Димитрова на плажа

Яна Димитрова изкусителна

Стегната фигура на блондинката прави силно впечатление на нейните почитатели, които изразяват мнението си, че тялото ѝ изглежда така сякаш никога не е раждала. Но въпреки това тя е майка на две момчета – Доменик и Ян, съответно на 5 и 4-годишна възраст. Припомняме, че Петко има още един наследник от връзката си Мария Игнатова, той е най-голямото му дете и носи името Виктор.

Яна Димитрова жълт бански

Фотографиите, които Яна споделя във виртуалното пространство, стоят без послания, вероятно защото сами по себе си те са достатъчно красноречиви и нямат нужда да бъдат украсявани с думи. Тя също така е изключила опцията за локализиране на приложението, предпочитайки да остави в тайна своето местонахождение.

Източник: dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.