СВОБОДНО ВРЕМЕ

Красивото семейство Джаферович спря дъха с тези кадри от лятната си почивка (Снимки)

Много пъти сме ви показвали красивото и щастливо семейство на Ваня и Женя Джаферович и двете им прекрасни деца. Футболистът и сексапилната му половинка имат хиляди фенове, които жадно поглъщат всеки кадър от техните пътешествия.

Сега сем.Джаферович ги зарадва с уникални снимки от лятната си ваканция , а дестинацията е една от най-красивите – вековният Дубровник !

Прекрасният хърватски град, пропит с история, е сред задължителните местенца по света, които всеки привърженик на пътешествията просто трябва да посети.

Всяко едно кътче от него има способността да омагьосва. Спиращите дъха пейзажи на мястото се редят една след друга, а ненаситните очи на посетителите, неспособни да обхванат всички красоти, се чудят къде по-напред да се спрат…

Дубровник уличка

Може би поради всичко изброено досега, семейство Джаферович реши да посети курортното селище, включено в списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство, по време на своята почивка, отвеждаща ги на различни точки из държавата в Югоизточна Европа. Преди броени часове Ваня и Жени публикуваха в профилите си в Инстаграм редица снимки, които, благодарение на служещите за фон гледки, наподобяват истински пощенски картички.

Ваня и Женя Джаферович ваканция

сем.Джаферович деца

„Стар, красив, величествен, пленителен, запазен… Дубровник! За първи път съм тук и за няколко часа вчера взимах с пълни шепи от всичко, което това градче може да ми предложи. Да, много ми прилича на Ровин, Сплит, Хвар и изобщо всички тези малки градчета. Няма да сбъркате, ако посетите и някой от тях“, пише гримьорката и риалити звезда, позираща пред крепостта „Ловриенац“, за която се счита, че е издигната само за 3 месеца върху 36-метрова стръмна скала, за да попречи на венецианците да построят своя на мястото.

Женя Джаферович Дубровник

Евгения Джаферович Дубровник

Застанала пред забележителността, в която днес се поставят множество от Шекспировите пиеси в рамките на Летния фестивал, половинката на футболиста стои пред обектива облечена в бял потник и широк панталон с висока талия, изработен от лек плат в прасковен цвят, чийто десен е на флорални мотиви.

Евгения качи и редица други кадри като 24-часови истории в социалната мрежа, показващи мигове от разходката им с двете им деца Бо и Лея из улиците на курорта.

Джаферович в Дубровник

Евгения Джаферович

Ваканцията на четиримата започна преди почти седмица, като бившата плувкиня отбеляза началото ѝ с изображение, на което релаксира по бански костюм на ръба на басейн. Четири дни по-късно тя сподели фотографии от хърватската столица Загреб.

Загреб

Женя Джаферович на плажа

Женя Джаферович бански

 

Източник: dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.