СВОБОДНО ВРЕМЕ

Миро пусна снимки от почивката си с любимата!

Поп певецът Миро релаксира в южната ни съседка, откъдето традиционно споделя живописни морски кадри. Но колкото идилична да е картинката, винаги нещо дребно може да я развали за секунди.

Изпълнителят сподели в скорошен пост, че след мощна гръмотевична буря е останал без ток на гръцкия остров, а през това време наоколо преминавали и стотици мълнии.

„След дъжда въздухът блести.

Гръмотевичната буря, (както каза Ари, нашия домакин “вече знаете защо Корфу е толкова зелен”) която спря токът в къщата, (но за сметка на това край нас се разреждаха електрическите заряди на стотици мълнии), изми всичко и в далечините. Можеш да видиш кристално ясно на стотици, може би хиляди километри“, пише Миро. И добавя:

„Въздухът е вкусен и хрупкав, мирише на мащерка и непознати билки и треви… Ели ме снима на кръглата като арена тераса, която наричам „моята концертна зала“ и която някой ден (скоро) ще ви покажа подробно и разкажа за нея и околността. ПП Сега свалям пуловера и отивам да фотосинтезирам“.

В екзотичен Корфу Миро е в компанията на любимата си жена Ели, в която изглежда не само безкрайно влюбен, но и в пълна хармония. И докато двамата се радват на любовта си, в Корфу климатичните условия са страшни. Във вчерашния ден беше съобщено за обилни валежи, силни ветрове и съборени дървета.

В северната част на острова бяха наводнени пътищата. А в Пантократор – най-високата планина на Корфу, гъста мъгла блокира поклонници в местен манастир

Източник: За жената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *