НОВИНИ

Николай Марков: Имаме вече успех, един от опасните играчи в политиката е елиминиран

Експертът по национална сигурност Николай Марков написа във Фейсбук коментар за събитията в страната.

Какво искаме и какъв резултат ще постигнем са две различни неща. Не винаги исканото е желано и не винаги постигнатото е търсено. Затова трябва да се внимава!

Наблюдавам и изследвам много внимателно подводните течения възникващи около протестите срещу мафиотското управление на държавата. Съгласете се, че ББ не се е родил мафиот, нито сам се превърна в такъв. Кръстниците му са живи и здрави, но по впечатляващ начин остават в сянката на прожекторите. В същата сянка са стаили дъх и много лица от специфична клиентела, която направи и легитимира един престъпник като европейски политик. Някои действаха емоционално, други разумно – заради лични интереси, други заради общи интереси, но най-интересните за мен остават кукловодите на които бронираните жилетки са техните непознати имена, сила на влияние и интересни дейности. Много интересни!

Имаме вече търсен успех и един от основните опасни играчи на политическата сцена е елиминиран. Той все още не знае това и има активност, но на практика е повече от мъртъв. Куршумът който го уби беше насочен прецизно и уби още един опасен играч с двойно предназначение. Той също не знае, че е мъртъв, защото стрелбата е със специални куршуми и забавен краен разултат. Остават още три лица и терена ще бъде разчистен напълно.

Дотук беше лесната част! Отварянето, обаче, на ножицата ще позволи на много хищници да влязат в кошарата при агнетата. Затова е важно да продължим още по-разумно и спокойно. Проявеното търпение ще обърка плановете на глутниците, но „главите на водачите им“ трябва да се вземат една по една – бързо и безболезнено. Без никакви признаци на външна агресия. Професионално!

След това ще е чисто, но все още не и безопасно. За да стане такова трябва да следваме плана и да разчистим около къщата ни. Това изисква малко повече време и ресурси. През това време може да правим и предсрочни избори ако се налагат, макар, че всичко след тях е напълно обречено на неуспех. Истинският пробив и пълен успех ще се случат около година и половина след това, затова се заредете с търпение.

Не може октопод отглеждан цели 30 години да бъде унищожен за миг. Ще се случи в следващите две-три години и това е оптимистичния вариант, но ще стане. Обречени сме на успех, въпреки всички страховете на отслабените помежду ни. Ще си върнем България!

Пиша го за всички – приятели и врагове. Да си знаят.

Източник-факти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *