НОВИНИ

Ужас : Бизнесмен полетя от третия етаж в Пазарджик

Бизнесменът от Пазарджик Георги Петраков е приет в болница и бере душа след падане от третия етаж, съобщава Lupa.bg. Преди време той се е занимавал със зърнен бизнес. 

Той е паднал от прозореца на третия етаж на бизнес центъра си в областния град, вчера рано сутринта. Петраков се е опитал да излезе от стаята, където е бил заключен, тъй като е страдал от деменция и често се е губил в различни квартали на града. След инцидента той е откаран в болница, от където все още пазят в тайна дали пациентът е жив.

Инцидентът станал в модерна сграда от новото строителство, където той живеел. Най-вероятно мъжът е решил, че може без проблем да слезе на пътя и е паднал от близо седем метра височина.

Не говорим за самоубийство, а става дума за инцидент. Все още не сме сигурни дали е починал, само от болницата могат да кажат такова нещо. Случвало се е с часове да изчезва и сме го издирвали с полиция, съдействали сме на роднините му много пъти да го открием”, казаха пред Lupa.bg от полицията в Пазарджик.

“Силно е да се каже, че той е бизнесмен, защото преди време той се занимаваше с бизнес, а от доста време не прави нищо, положението му е много тежко”, казаха ченгетата пред медията ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *