НОВИНИ

Десислава Атанасова и спортният министър Красен Кралев със смущаващи публикации във фейсбук. След малко ги изтриха

Скандални публикации със снимките на Десислава Атанасова и спортния министър Красен Кралев излязоха в социалната мрежа фейсбук и скоростно бяха изтрити видяха offnews.bg.

Нецензурираната снимка ТУК

Двамата коментират снимка на профила на ДБ, на която е съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов, политологът Евгений Дайнов и други.

Десислава Атанасова е написала енигматичното „Краварката е в левия ъгъл“, а Кралев отговаря „А педалите са навсякъде“.

Кралев не за пръв път попада в полезрението на медиите заради нелицеприятни коментари. На 11 юли от името и със снимката на Кралев във фейсбук се появиха определения като „грозен трол“, „нещастен трол“, „червените боклуци“ и „стероидите замъгляват съзнанието“. Тогава от спортното министерство обявиха, че Кралев сам пише своите фейсбук публикации, но не той отговаря в коментарите.

Преди по-малко от месец заради коментар във фейсбук правосъдният министър Данаил Кирилов получи забрана от премиера Бойко Борисов да спре с изявите си в социалната мрежа. Причината беше, че Кирилов определи другия съпредседател на Демократична България Христо Иванов на Спонджбоб Квадратни гащи.

Кадър Булфото
Източник-offnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.