НОВИНИ

Има ли връзка между Христо Иванов и Маджо?

Видео с участник на протеста, който разговаря и се снима с лидера на „Да, България“ Христо Иванов, разгорещи социалната мрежа и повдигна естествено въпроса: Има ли нещо общо между Иванов и Младен Михалев-Маджо. На видеото се вижда как мъж се доближава до лидера на „Да,България“ и се шегува с него.

В последствие обаче тонът става по-сериозен и се споменава псевдонима Маджо. Ето какво написа Христо Иванов във фейсбук минути след създалата се ситуация:

Във връзка с въпроси, които ми е задал Christo Komarnitski, по повод последното ми живо включване от Орлов мост, да уточня:

По време на протестите към мен постоянно се обръщат хора, които искат да се снимаме, да се запознаем, а често и да ми споделят всякакви информации и разкрития.
По същия начин, след излъчването на третата серия на “Осемте джуджета”, г-н Димитър Ламбовски се запозна с мен на един от протестите. Имали сме няколко разменени реплики във връзка с тази история.

Днес той се приближи към мен по време на мое живо включване, за да се снима с мен и каза фразата “изключил съм си телефона, защото тоя се обадил на Маджо…”. Прекъснах го, защото не смятам, че моите лайфове трябва да се превръщат в платформа за разпространение на подобни сюжети.

Разбирам, че ако свидетел по “Осемте джудета” казва, че си е изключил телефона, защото някой е разговарял с Маджо, това преставлява интерес, но лично аз нямам никаква представа коя мутра с коя друга мутра е разговаряла.

Това е всичко, което аз мога да кажа по темата.

Източник-факти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *