СВОБОДНО ВРЕМЕ

Девойка изостави кучето си в гората, реакцията на домашния любимец трогна до сълзи мрежата ВИДЕО

„Ето как изглежда куче, което току-що е изоставено“ – видео с това заглавие се е появило в профила във Фейсбук на приюта във Вашингтон I Paw’d It Forward.

На кадрите се вижда как кола Tesla спира отстрани на пътя, от която изскача лабрадор, който размахва опашката си, готов за разходка.

Собственичката го отвежда встрани към част от гора, след което скача в колата и потегля.

Озадаченото куче се връща на мястото, където е била колата на собственичката му, и я чака.

Няколко часа подред лабрадорът чакал завръщането на момичето, докато очевидци не съобщили на сътрудниците на приюта.

„ЕТО. Ето как изглеждат кучетата, които изхвърляте и изоставате. Те все още са там. Те не изчезват никъде, ами чакат вашето завръщане. Те са объркани. Те не разбират защо човекът, заради когото са готови да дадат живота си, е изчезнал. Няма извинение за това поведение. Не оставяйте кучетата си на улицата, ако по някаква причина вече нямате нужда от тях, останете хора и намерете нов дом за вашия домашен любимец или го заведете в приют, където за него могат да се погрижат“, пишат от приюта.

За щастие, сега доброто куче е в безопасност и за него се грижат от персонала на приюта. Самоличността на неговата собственичка се установява.

Сърцераздирателните кадри докараха до сълзи потребителите в мрежата. Хората са шокирани от постъпката на момичето.

„Това е отвратително. Хората са отвратителни същества“. „Как би могла да постъпи по този начин и да живее нормално след това?“ Сърцето ми кърви, когато се замисля за всички емоции, които кучето е изпитало“. „Жестоко и тъжно. Надявам се тя да бъде наказана чрез цялата строгост на закона“, коментират в мрежата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.