СВОБОДНО ВРЕМЕ

Благой Джизъса трогна сърцето на Златка с уникален жест за годишнината им (СНИМКИ)

Футболистът и Златка Райкова са заедно от 2018 година.

Вчера двамата отпразнуваха две години.

По този повод Благой поднесе на своята избраница огромен и красив букет. Това стана ясно от публикация в личния Инстаграм профил на Райкова, която не скри радостта си от своите 300 хил. последователи.

Тя качи снимка с цветята, които е получила във фризьорски салон, докато се подготвя за личния им празник.

Подаръците обаче не приключват тук, тъй като спортистът бе подготвил още нещо, далеч по-лично и специално – татуировка, изписваща името на Златка, редом до датата, на която са започнали техните взаимоотношения.

„Имам чувство, че цял живот съм с теб, Благой! Това, което сме преживели заедно през тези две години, хората не го преживяват цял живот. Никой не вярваше в нас, но това ни е сплотявало дори повече. Нали знаеш, Аз и Ти с нашите прекрасни деца. Ти си моята ЛЮБОВ, моят най-добър приятел, нашият любящ татко. Обичам те!“, гласи посланието към изображенията, които моделката сподели в социалната мрежа.

Георгиев също качи фотография в своя акаунт, показваща ги със Златка във водите на плувен басейн.

„2 годни заедно! Любов, да оставим другите да говорят или по-точно да злословят. А ние си знаем“, написа той, прибавяйки множество сърца и целувки.

„Знам всичко“, отговори му тя в коментарите.

Златка и Джизъса са сгодени от края на 2018 г., когато той поиска ръката ѝ навръх Коледа. Макар двамата вече да имат син, родил се в края на месец септември м.г., те съвсем не бързат със сватбата. Миналото лято разкриха, че плановете им за брачна церемония не са на дневен ред. Тогава уточниха, че смятат да изчакат появата на своя пръв общ наследник, след което ще решат дали да се врекат в официално в любов един на друг. Този момент обаче все още не е настъпил.

Източник: За жената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *