СВОБОДНО ВРЕМЕ

Вижте къде и с кого заживя бившата жена на генерал Румен Радев!

Първата съпруга на президента Румен Радев се е покрила в родното си село, научи „Ретро“.

След скандала със СЕМ и Агенция за закрила на детето, който Гинка завихри на бившия си мъж заради коментарите му в телевизионен ефир по повод общите им наследници, банкерката решила да ги отдалечи максимално от него.

В момента цялото семейство се намирало в село Равнища, Пловдивско, където родителите на Гинка имали китна вила. Вместо да се възползва от годишния си отпуск, отмаряйки край морето, бившата жена на държавния глава преценила, че има нужда от почивка сред природата, в компанията на най-близките си. На село я посрещнала нейната майка Добринка, която се зарадвала повече на присъствието на внуците си, защото рядко ги виждала. Докато били малки, гостувала непрекъснато в София, но децата вече се справяли сами, а щерка й имала нужда от пространство и спокойствие.

Към компанията на село се присъединили и приятели на Гинка от младежките години, както и нейният по-малък брат Тошо. Не е ясно дали тайнственият господин, с когото екссъпругата на Румен Радев има повече от колегиални отношения, я е придружил и на пътуването до провинцията. Близки до банкерката разкриват, че всъщност изненадващото й прибиране в родния край било тактически ход в борбата за родителство с Радев.

По този начин тя отдалечила дъщеря им Дарина и сина им Георги от него, защото неотдавна той изявил желание да ги вземе заедно със себе си в резиденция „Евксиноград“, където ще почива. Децата щели да се разминат и с традиционното си лятно посещение при родителите на президента в село Славяново, Хасковско. Леля Станка и бай Георги се обидили на бившата си снаха, понеже не пускала внучетата да им гостуват.

Техни съселяни разказват, че родителите на държавния глава страшно се били затъжили за наследниците си и даже често си поплаквали. И сина си не били виждали отдавна на живо, а само по телевизията.

Неотдавна се заговори, че ожесточената война между Радев и Гинка се е отразила и на неговото имотно състояние. Банкерката успяла да заграби общото им жилище и го оставила буквално на пътя. Сега на ход бил ултиматумът: „Или Десислава, или децата“, с който икономистката притиснала до стената бившия си мъж.

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *