СВОБОДНО ВРЕМЕ

Иво Аръков засенчи Къванч Татлъту и му открадна шоуто – фенките луди по българина (Снимки)

Иво Аръков е един от най-харизматичните млади актьори у нас.

Още с „Фамилията“ даде силна заявка за голям талант и силно излъчване на екрана, което после бе затвърдено с редица роли в наши сериали и други ТВ-изяви, като предаването „Мармалад“ например.

Ето че с положителни отзиви затрупаха актьора и след първите сцени с негово участия в хитовия турски сериал „Ирония на съдбата“.

Снощи Иво се появи за пръв път в ролята на руския мафиот Иван Сокуров. В сериала, който върви от края на юни по Би Ти Ви, Аръков и главният герой Кадир Адълъ (Къванч Татлъту) са врагове.

Иво Аръков тяло

Според сценария Къванч е дългогодишен началник на отдел „Борба с организираната престъпност“ към полицейското управление в Истанбул и като такъв конфускува огромно количество пари на Сокуров. В серията от сряда вечерта Аръков пристигна в Истанбул, за да търси мъст. Ще гледаме героя в още три серии.

Аръков и Къванч

Първите кадри с водещия на „Мармалад“ обаче докараха до истерия фенките му. Макар да се появи само за няколко минути в края на епизода, харизмата, с която Аръков влезе в сериала, завляза феновете му. „Стискаме ти палци и чакаме да те гледаме скоро и в Холивудски мафиотски и детективски екшъни.

Вярваме в теб“, „Гледавме сериала заради вас, г-н Аръков“, „Заради теб изгледах цялата серия, много як мафиот го раздаваш!“, „По-готин от главния актьор, само напред, Иво!“, „Разцепи мрака, изби рибата и ни отвя всички директно! Закова погледите и екрана! Поздравления, много ти залепва ролята на руски мафиот! Мачкай наред, блестиш“, гласят само част от хвалебствените коментари по адрес на Аръков в социалната мрежа.

Източник: ПИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *