СВОБОДНО ВРЕМЕ

Тайната сватба на Радев и Деси (СНИМКИ)

Специална дата за Румен Радев и съпругата му Десислава е 12 август. На същия ден преди четири години двамата сключиха официален брак, а мястото, където избраха да се врекат във вечна вярност, не бе толкова романтично.

Вместо сватба край морския бряг или ритуал в тържествената зала на бул. „Витоша“, Радев и Деси по необясними причини подписаха в общината в Студентски град. На церемонията по встъпването им в граждански брак тогава присъствали само кумовете им и общинската служителка, която водила ритуала. Булката Десислава не носела официална рокля с дантели, шифони и камъни, защото веднъж вече е имала традиционна сватба с бившия си мъж и настоящ депутат от БСП Георги Свиленски. Радев също има опит със сватбарството, а едно време с първата му съпруга Гинка, с която вече са разведени, се оженили според всички традиции.

Четири години след сватбата си Радев и Деси не пропускат да отбележат символично романтичната за тях дата. Макар да дава вид на Желязна лейди, Десислава всъщност обичала да изненадва мъжа си с мили жестове. Преди време самата тя сподели, че с президента имали негласна уговорка да не си подаряват скъпи вещи, а изживявания или предмети със сантиментална стойност. Първата дама е превърнала нетрадиционните подаръци в своя запазена марка.

За различни поводи тя вече е изненадвала Радев с рафтинг по река Струма, спускане с въжета в Дяволското гърло, архивен брой на научното списание „Нешънъл Джиографик“ от неговия месец и година на раждане. Обичайно личните си празници президентът и жена му отбелязват на романтични вечери в любимите им ресторанти в столицата, по морето или пък в друг град, в зависимост дали той има официални посещения или работни срещи.

Източик-retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *