СВОБОДНО ВРЕМЕ

Мощен поток от енергия се отприщва при Новолунието през август: ако сте ТЕЛЕЦ, ДЕВА, КОЗИРОГ преобразяване на Кармата!

Без значение от зодиакалния ви знак, Новолунието на 19 август е приказно време да насочите малко обновена енергия към своите проекти и да започнете да предприемате стъпки, за да превърнете най-приятни мечти в реалност.

Не се страхувайте да се активизирате и да бъдете лидер в собствения си живот

Новолунието в Дева ще повдигне такива теми като самоусъвършенстване, алтруизъм, подреждане на нещата сред хаоса, прочистване на ума и духа, анализ, саморазвитие и обслужване на хората. Мощен поток от енергия ще бъде насочен в духовната сфера.

Овен

Това новолуние ви кара да се чувствате игриви, флиртуващи и много забавни, Овен – и с вашата управляваща планета Марс, зареждаща този светилник с добавена енергия и усърдие, вие ще бъдете неудържими, когато става въпрос за скокове в творчески проекти или дори за стартиране на марка -нови хобита. Бъдете социални, прегърнете артистичната си страна и оставете страстта ви да ви отведе в следващото ви начинание.

Телец

Вашият дом е вашето светилище, Телец – така че оставете да се вдъхновите да го превърнете в естетически приятния дворец, който заслужавате. Използвайте енергията на новолунието, за да направите вашето жизнено пространство да отразява вашата творческа страна. Преместете мебелите си, рамкирайте някакво изкуство, което е седяло в гардероба ви, или купете някои забавни нови аксесоари, които да добавят изскачащи цветове в пространството ви.

Близнаци

Общуването и свързването със стари приятели ще донесе цяла доза радост и вдъхновение в живота ви под светлината на това светило! Отделете време за приятел и ше откриете, че тези разговори могат да подновят вашата страст и енергия.

Рак

Енергиите на това новолуние ви помагат да осъзнаете, че заслужавате най-доброто, Рак. Просто бъдете сигурни, че не прекалявате и сте безразсъдни с разходите си, тъй като тази енергия може да ви накара да се увлечете.

Лъв

Ти си звездата на това шоу на новолуние, Лъв, така че това е чудесен момент да прегърнеш магията на блясъка и силата да създадеш своя образ. Носете най-страхотното си облекло,  и отделете допълнително време да се поглезите и да се приготвите сутрин. Имаш сила  да омагьосваш – и експериментирането с това може да помогне за отваряне на нови канали за творчество.

Дева

Оставете своята практичност в това новолуние и се облегнете на фантазиите си. Дева – това може да бъде вълнуващо време за изследване на вашите мечти, свързване с мистични практики и позволяване на духа ви да възприеме нови възможности. Напишете най-смелите си намерения за новолуние и запалете свещ, за да ги влеете с огнената сила на Лъв.

Везни

Никой не знае как да приведе баланс и хармония в група като вас, Везни, така че изградете увереността си и влезте в лидерска роля в това новолуние. Независимо дали е сред колегите ви на работа, в групата ви от приятели или дори по причина за социална справедливост, която е близо до сърцето ви, не се страхувайте да поемете отговорност и да споделите творческите си визии за по-добро бъдеще.

Скорпион

Това е вашето време да блестите с някои смели ходове в кариерата, Скорпион. Ако се чувствате нетърпение да споделите някои творчески идеи с шефа си или сте обсебени от факта, че закъснявате за повишаване, сега е идеалният момент да започнете да предприемате стъпки и да говорите нагоре. Коефициентите са във ваша полза.

Стрелец

Вашата бездуховна природа е в хипердвижение под това новолуние, така че кажете „да“ на най-смелите си импулси и се подгответе за някои вълнуващи нови приключения. Независимо дали става дума за резервация в последния момент на къмпинг с вашия партньор или записване в творчески онлайн клас за есенния семестър, вие със сигурност ще откриете вълнение покрай това огнено новолуние.

Козирог

Погладете се по гърба за растежа и трансформацията, които сте постигнали в рамките на личния си живот и в областта на психичното здраве, Козирог. Продължавайте да задавате границите, които трябва и работете, за да постигнете интимност и безопасност в най-близките си отношения. Вярата в себе си ще ви помогне да ви предпази от всичко, което животът ви хвърля, така че го направете с увереност.

Водолей

Вие процъфтявате в групова обстановка, но се опитайте да отделите известно вълнение и страст, за да се посветите на най-близките си отношения един на един под това новолуние, Водолей. Защото ще откриете, че хората, които са най-близо до вас, ще послужат като перфектната звукова дъска за вашите най-свежи и иновативни нови идеи.

Риби

Готови сте да изчистите календара си и да преструктурирате графика си, за да позволите на талантите ви да блестят, Риби. Вместо винаги да се опитвате да играете наваксване, свържете се с вашите цели и текущи вдъхновения под това новолуние и започнете да измисляте промени, които можете да направите в рутината си, които ви позволяват повече енергия да насочите към своите страсти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *