СВОБОДНО ВРЕМЕ

Рокада! Мариана Векилска лети с 200 към Нова тв, сяда в стола на…

Откакто напусна доброволно bTV преди две години Мариана Векилска опита максимално да се отдалечи от телевизията и да смени изцяло професионалното си поприще, само че така и не успя.

В момента тв водещата прави всичко възможно, за да се върне отново на екран и то не къде да е, а при голямата конкуренция – Нова телевизия, в която всъщност има известен опит преди повече от 20 години.

Нова тв е второто работно място в живота на брюнетката, където тя попада още през 1997-ма, когато е само на 23 години. Прехвърля се в регионалния по онова време канал от „Диема“, но остава там едва няколко месеца, след което минава в Канал 3 заедно с голяма част от екипа, включително Ани Салич. Още оттогава двете дами се движат в комплект. От Канал 3 те се местят в bTV, а после Салич се връща в Нова, където сега и Векилска се надява да намери как да я последва, пише „Уикенд“.

Наскоро Мариана качи в профила си в социалните мрежи и снимка с колежката си Гала, след като гостува в предаването й, което още повече наведе на мисълта, че се връща в телевизията.

Векилска опита да преподава бизнес етикет, но не й се получи много, започна и работа към Националния военноисторически музей, но телевизията се оказала голямата й любов. Мераците й засега са насочени към овакантеното място на Мира Иванова в „Събуди се“. Дали ще я огрее обаче, само времето ще покаже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *