СВОБОДНО ВРЕМЕ

Катето Евро изби рибата с този ход! СНИМКИ

Катето Евро направо изби рибата с това, което направи наскоро, а последователите й в социалните мрежи направо не могат да повярват на видяното.

Актрисата, която не пести никога това, което мисли и често е особено цветиста в речника, следи редовно модните тенденции и за да е в крак с вървежното днес, стана инфлуенсър.

След по-малко от месец тя ще празнува 64-ия си рожден ден, но това изобщо не й пречи да следва тийнейджърските тенденции. Освен това за разлика от по-младите, които правят какво ли не, само и само да привлекат и задържат вниманието, на Катето Евро това й се получава с лекота, пише „Уикенд“.

Все по-често актрисата рекламира различни продукти и брандове в профила си в социалната мрежа, с което със сигурност и банковата й сметка е набъбнала, не само последователите. И на фона на коронакризата, която удари много сериозно именно арт средите, този неин ход изглежда повече от креативен.

Катето Евро обаче, не само инфлуенсърства, но и блесна и в рап парчето на Боро Първи „Аре ма“, с което тотално шашардиса и близки, и почитатели. А наскоро се появи и на открита театрална сцена. В началото на юли пък, в комплекс край морето, актрисата разказа забавни истории от биографичната си книга./show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *