НОВИНИ

Разкриха коя е жената, врязала се в протестиращите на бул. „Ситняково“

„Скъпи приятели! В 4.00 тази сутрин се върнах бесен от 1-во РПУ. Бях упълномощен от задържания Г.Г. В обясненията, които даде, се съдържаха данни за терористичен акт или опит за убийство, извършено на 18.08.2020 от водача на автомобил ** **** ** на площада пред Румънско посолство.

Въпросната жена е била разпитана от полицай А. Г. и освободена, без да е извикана пътна полиция, без да ѝ е взета задължителната проба за алкохол и наркотици и без да е записана в дневника на РПУ.

След 2-часово унизително чакане с цел да подам сигнал срещу тази жена, с цел освидетелстването ѝ за упойващи вещества и стартиране на производство за опит за убийство, Г. и началника му категорично отказаха да разкрият името на шофьора, което в нарушение на правилата за пропускателен режим в МВР не е отразено и дневника“, съобщи във фейсбук днес адвокат Минчо Спасов.

Пропомняме, че автомобил с водач жена и спътници в колата мъж и две деца, на 17.08.2020 г. късно вечерта се вряза в протестиращи граждани нa бул. „Ситняково“ пред Румънското посолство в България.

„До 3:05 часа вечерта на 17 срещу 18 август от Първо РПУ на “Шипченски проход” с основно авторитетно лице Груев и дама Стоянова, очаквахме трите имена на Провокаторката, които не ни бяха предоставени. Освен първото, изпуснато по грешка някак от Груев, мислейки си, че не го записваме, което бе “Елена някаква си, ще проверя” – разбираме от пост във Фейсбук на Хаго Бабикян.

От справка в регистъра на имуществените отношения между съпрузите става ясно, че съпругата на И. С. М. (собственик на автомобила) се казва Е. Н. М. и най-вероятно това е жената, която управлява автомобила, врязал се в протестиращите граждани на бул. „Ситняково“ през миналата нощ.

До 2014 г. Е. М. е била зъболекар в Пловдив, а след това е прекратила членството си в Българския зъболекарски съюз /БЗС/ поради работа в чужбина, пише „Либерта„.

Източник-факти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *