СВОБОДНО ВРЕМЕ

Хороскоп за утре 20 август-ОВЕН Финансов успех, РАК Успехи и нервност –

ОВЕН
Финансов успех
Получавате нужната ви подкрепа и без проблеми се справяте със затрудненото положение, в което сте попаднали. Днес Овните ще постигнат чудесни резултати в реализацията на финансовите си цели.

Същото може да се каже и за осъществяването на въпроси от лично естество, а в професионално направление щи действате с изразителна активност, която в много случаи ще е съпроводена с доста нерви.

ТЕЛЕЦ
Избягвайте кавгите
Днес бъдете внимателни към всичко, което ви се налага да правите. Сряда може да премине успешно за онези Телци, чиито позиции са стабилни, не влизат в спорове с околните и избягват финансовите противоречия. Спазването на последното условие е много важно, за не последват кавги, изходът от които не е ясен, или по-точно – не е оптимистичен.

БЛИЗНАЦИ
Проявете сдържаност
Покупка на нова вещ за дома или лично за вас самите ще подобри настроението ви. Сряда ще започне добре за Близнаците, но ако не сте достатъчно сдържани в отношенията си с колегите в службата, ще последват противоречия, които не след дълго ще прераснат в остри кавги. Препоръчително е да укрепвате позициите си и да сте сдържани, защото предстоят промени.

РАК
Успехи и нервност
Денят ви може да бъде измежду онези, за които понякога мечтаете. Успешни пътувания, финансова сполука и яки възможности за поемане на допълнителни делови отговорности, а при някои шанс за нова работа. Такава е положителната страна на сряда, а отрицателната засяга душевното ви състояние. Нервността ви е ярка. Необходимо е да се владеете.

ЛЪВ
Емоционално и здравословно напрежение
Ако искате да ви върви в работата днес, бъдете разумни. Полагайте повече усилия. Повишената дразнимост през този ден е характерна и за представителите на Лъв, а това съвсем не е във ваша полза относно емоционалната нагласа. Този е тежкият момент за деня, както и здравословната недостатъчност. Иначе сряда е благодатна в делово отношение, и печеливш във финансово.

ДЕВА
Владейте гнева си
Чувствате се в добра форма и това ви импулсира към по-голяма активност. Денят предоставя добри възможности за реализация на целите, от които Девите безусловно ще се възползват. Лошото днес е, че гневът ви е силен, и може да се оформи ярък конфликт. По всичко личи, че малцина ще се опитат да го потиснат в името на разбирателството и спокойствието.

ВЕЗНИ
Силни ядове
Ще се справите със задача, работата по която изисква допълнителна информация. Неприятностите на Везните днес са следствие от намесата на влиятелен човек в делата им, който ще спре реализацията на подготвена дейност. Не след дълго правото ви ще бъде възстановено, и ще осъществите намерението си, но днес въпросната намеса ще „взриви” нервите на мнозина.

СКОРПИОН
Неуредици дразнят Скорпионите
Мнозина от вас имат доста сполучлива идея, но е необходима значителна подкрепа за осъществяването ѝ. И Скорпионите ще бъдат много нервни днес, но потенциалът на събитията, коино се разгръщат около вас, съвсем не е лош. Възможно е това да е предстояща тенденция, осъществяването на която ще се случи скоро. Засяга деловото ви устройване. Ще ви ядосат наличните финансови неуредици.

СТРЕЛЕЦ
Спорове и кавги, но и успех
Днес едва ли сте във върхова форма. Един лек и ненатоварващ ден, като че ли е най-доброто решение. Както за повечето от разгледаните до момента Зодиакални знаци, сполуката и кавгите са се „хванали ръка да ръка” и при Стрелците. Проблем ще е повишената ви нервност, която в много случаи ще намери отдушник в лицето на словесните сблъсъсъци и кавгите. Имате шанс на ги овладеете.

КОЗИРОГ
И вие избягвайте кавгите
Познати сте като хора, имащи свое мнение по всеки въпрос. Защо си създавате излишни главоболия с вслушване в празни приказки. Благоприятна за реализация на личните цели, сряда се оказва по-напрегната за деловата сполука. По принцип не сте лишени от такава, но ако не владеете качествено нервите си, ще достигнете до скандал с някого, което е абсолютно противопоказно, защото ще последват проблеми от шефовете.

ВОДОЛЕЙ
Избягвайте напрегнатите ситуации
Въпроси от професионален характер ще решавате с рутина и ще привличате интереса на партньори и колеги. Много благоприятен ден ва успешно провеждане на важни контакти,, за реализация на финансови цели, и за осъществяване на набелязани дела с партньорско участие. Задължително е обаче да избягвате ситуациите,характерни с нарастващо напрежение. Ще се подведете и ще последва скандал.

РИБИ
Не влизайте в кавги
За вас е важно да се обграждате с хора, които обичате, и които ви обичат. Печеливш и успешен ден, предоставящ много добри възможности за личен делови, и финансов успех, но и вие сте застрашени от кавги, които със сигрност ще навредят на взаимоотношенията ви с влиятелен човек, а той от своя страна ще попречи за реализацията на ваши цели и стремежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *