СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ето го бебе №2! ПЪРВИ СНИМКИ на бременната Светлана Гущерова (Снимки):

След като в последните месеци усилено се спекулираще, че в семейството на Християн и Светлана Гущерови се очаква второ бебче, а самата миска упорито криеше корема си на снимките в социалните мрежи,

ето че завесата падна и вече е факт! Г-жа Гущерова ще дари съпруга си Християн с второ дете .

Светлана неволно се издаде сама, че е в очакване на втората си рожба.

Вече трета седмица тя и семейството й са се барикадирали в луксозен ВИП-комплекс на морето, като всеки ден гледаме интериора и екстериора му из инстаграм-сторитата на младата майка.

На една от последните истории на Светлана Гущерова обаче лъсна истината. Отраженението на тялото й в огледалните прозорци на вилата, в която със съпруга й са отседнали, за части от секундата разкри наедрелия й корем , забеляза първо репортер на БЛИЦ.

Гущерова бременна

Гущерови вече имат една дъщеря – Анелия Добромира, която е на година и половина.

От стоп кадрите личи, че Светлана вече е в напреднала бременност и най-вероятно полът на детето вече е известен, но дали ще е момче, което да продължи фамилията на Гущерови, все още е мистерия.

Светлана Гущерова бебе

Предстоящата втора бременност явно не смущава Гущерова и няма да попречи на бизнес проекта й, който стартира неотдавна – бранд за луксозни пижами, тъй като тези дни тя анонсира, че подготвя есенна колекция. Тоест тя ще се продава, точно когато се появи бебе номер 2.

Източник: Блиц

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *