СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ето къде ще гледаме дългите крака на Натали Трифонова наесен – синоптичката детронира 2 водещи! (Снимки)

Нова ТВ-рокада се готви в родния ефир още тази есен. Красивата дългокрака Натали Трифонова ще огрее с лика си едно от култовите предавания на бТВ – “ Cool…T “ от септември.

Тя ще е новата водеща на формата и ще замести досегашните лица Поли Гергушева и Петя Дикова, които са бременни и трябва да родят своите бебета в края на годината.

Натали Трифонова крака

Първа забременя щерката на Сашо Диков, която излезе в отпуск по майчинство, за да се грижи за сина си Александър. Нейното място зае Поли Гергушева, която вече е бременна в шестия месец. Оказа се, че Петя Дикова очаква второ дете. Така се наложило от медията да търсят нова водеща и решили да дадат шанс на синоптичката Натали Трифонова, пише Галерия.

Очевидно късметът е с нея, тъй като звездата й изгрява още като студентка в първи курс по бизнес информатика. Заедно с майка й видели обява, че се търси водеща за прогнозата на времето по кабеларка. Явила се и я взели от раз. Обучавал я лично Минчо Празников.

Натали Трифонова

По всичко личи, че тя вече не се задоволява да бъде само лице на прогнозата за времето. От доста време не пропуска да спомене, че би искала да има свое лайфстайл предаване. Ето, че това е на път да се сбъдне. Шефовете на бТВ са убедени, че макар да няма опит, блондинката ще вдигне рейтинга на предаването. Амбициите й не стигат до тук. Трифонова мечтае и за кариера на актриса, тъй като смята, че има потенциал.

Източник: HotArena

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.