ЗДРАВЕ

Майка загуби зрението и слуха си, мина през ада и едва не умря заради… СНИМКИ 18+

Шанън Племънс споделя кошмарната си история с надеждата, че ще накара някоя жена да не допуска грешката й.

Жителка на американския щат Арканзас Шанън Племънс си сложи гръдни импланти и едва не загуби живота си, пише The Mirror.

42-годишната американка уголемила гърдите си с два размера – от чашка B до чашка D, защото искала да бъде по-уверена.

Шест месеца след операцията обаче животът й се превърнал в ад.

Започнала да страда от хронична болка в ставите.

С течение на времето развила мигрена и косата й започна да пада. След това слухът и зрението й се влошили значително.

Болката станала толкова мъчителна, че Шанън, която преди интервенцията била в отлична физическа форма, полагала неистови усилия, за да стане от леглото и била убедена, че умира.

„Болеше ме дори когато стоях седнала. Няма думи, които да опишат болката, която изпитвах. Връщайки се назад, осъзнавам, че така тялото ми е отхвърляло имплантите.

Болката започна в глезените, след това отиде към бедрата, после към гърба и след това се разпространи по цялото тяло. Плюс това страдах от ужасяващо главоболие“, спомня си тя.

В крайна сметка лекарите й казали, че й остава около половин година живот. И всичко това заради гръдните импланти за 10 000 долара, които си сложила през 2010 г. Всичките й страдания се дължали на спукан имплант в лявата гърда.

Шанън не можела да си представи, че имплантите „почти ще я убият“. „Това беше мое решение и трябваше да живея с чувство на вина, защото почти се самоубих.

Никой не ви предупреждава за рисковете. Не ви предупреждават, че имплантите са пълни с токсични метали“, споделя още американката.

„Състарих се с около 20 години и започнах да качвам килограми без причина. След това гърдите ми просто се подуха и станаха огромни“, добавя тя.

За щастие, пластичен хирург отстранил успешно и двата импланта и сега Шанън „отново се чувства жива“.

„Беше толкова страшно. Дори не бях успяла да видя всичките си деца пораснали – най-малкото е на 15 години. Те едва не загубиха майка си заради гръдни импланти. Сега трябва да пия лекарства всеки ден, защото тялото ми е пълно с токсини“, споделя още 42-годишната американка.

Шанън, която има четири деца, казва, че докато имплантите не били отстранени, „е чувствала как вътре в нея расте чудовище“.

„Щом се събудих след операцията, ми се стори, че някой е запалил лампите. Зрението и слухът ми се връщаха, състоянието ми се подобри. Чувствам се отново жива за първи път от много години“, казва тя.

Споделяйки кошмарната си история, Шанън иска да предупреди всички жени за опасностите, които крият гръдните импланти.

„Направих си операцията заради ниското си самочувствие, защото исках да ми е приятно да се гледам в огледалото. Но ако и вие мислите за импланти, ви моля да промените намеренията си. Те могат да ви струват живота“, казва младата жена.

„Не мога да върна загубените години, но мога да помогна на други жени. Ако моята история ще спаси някоя от тях от подобна грешка, си заслужава“, заявява в заключение тя. /jenata.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *