НОВИНИ

Мъжът ми е в болница, защото една мутра реши, че трябва да бъде смлян

Съпугата на шофьора, претърпял побой след агресия на пътя от страна на друг водач в Добрич, публикува своята версия за случилото се. Припомняме, че инцидентът е станал вчера на изхода на областния град в посока Варна. Малко след пътното спречкване бабаитът, който в последствие се оказва 37-годишният Илтер Асанов – Шалтера, е бил арестуван от полицията.

Ето и разказът на съпругата на пострадалия Пламен Михов:

Mоят мъж беше подложен на зверство, на нагло, безмилостно, необяснимо насилие и агресия. Докато пътува към Варна, на излизане от град Добрич, той бива засечен от автомобил Audi А8 с регистрационен номер ТХ4090ХР. Водачът на Audi-то прави обратен завой по булеварда, без да пропусне движещият се направо автомобил на моя мъж.

Пламен свирва, но човекът не иска да спре и мъжът ми е принуден да натисне спирачки, за да избегне удара с Audi-то. Следва неочаквана агресия. Мъжът с Audi-то решава да покаже кой има право на пътя и че се чувства над закони и правила. Решава да принуди мъжа ми да спре, но той продължава напред, смятайки, че нещо толкова незначително просто ще отмине за секунди – поредният нервен и нагъл шофьор.

Но не. Мъжът в Audi-то, известен с прякора Шалтера, вади оръжие и стреля… Стреля във въздуха, после по служебната кола на мъжа ми. Пламен се опитва да избяга от агресора, но онзи, продължавайки да стреля, го настига малко след бензиностанция Lukoil и започва да го бута с колата си… Удря го веднъж, втори път, третият удар е бил доста силен, цялата кола на мъжа ми е издрана, огледалото счупено, а той като по чудо успява да отбие, а не да се обърне в канавката или да се удари в мантинелата.

При целия този екшън двете коли са карали една до друга (Audi-то в насрещното, опитващо да избута мъжа ми), което принуждавало другите шофьори да отбиват извън пътя, за да не се блъснат. В крайна сметка мъжът ми е избутан, а агресорът слиза и го заплашва с оръжието, казвайки, че ако не излезе, ще го гръмне в главата на място. Мъжът ми няма къде да избяга, отваря вратата и онзи започва да го налага с оръжието и с юмруци, докато мъжа ми се опитва да се предпази и да откопчае колана. Опитва се да стигне телефона, но неуспешно. Излиза от колата в опит да се защити, да избие оръжието, да повика или спре някой за помощ…

Мъжът ми е в болница, защото една мутра реши, че трябва да бъде смлян

През това време нападателят му го налага и му крещи, че сега ще го обере и ще го довърши. После тръгва към колата и се опитва да вземе портфейла на мъжа ми, при което получава отпор. Казва на сина си, който явно също е бил в колата и сега стои и крие номера на Audi-то, да дойде и да довърши мъжа ми, да го добие… Момчето все пак отказва, а виждайки, че спират коли и има свидетели, агресорът решава, че е време да тръгва….

Полиция, линейка, болница. Пламен е с комоцио, сътресение на мозъка, счупен нос, защитни рани, болки в гърдите. Защото се е изпречил на пътя на мутра! Защото някой си се е помислил за недосегаем и че е единствен на пътя, където този, който кара напред, трябва да спре като го види…

Часове преди нападението Шалтера е качил серия от видеоклипове как кара по пътя Варна – Добрич със скорост над 185 км/ч! При разрешени 90, а на места и 60! Шалтера е решил, че той решава кой да живее, кой да умре, кой да бъде пребит, ограбен и избутан от пътя. Решил е, че ще му се разминава, защото на село бил най-големият и страшният, имал бил връзки…

Решил е, че едно обикновено момче заслужава да бъде смляно, просто така! Г-н Шалтер, държа да Ви уведомя, че Пламен е всичко, което вие не сте! Справедливостта ще възтържествува, защото Пламен заслужава само това – истина и справедливост! Всеки си получава заслуженото и вие тепърва предстои да разберете, че Пламен ще победи в тази битка, която той не е търсил и искал. Вие сам си го причинихте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *