СВОБОДНО ВРЕМЕ

ХОРОСКОП ЗА ДНЕС, 22 август на Анжела Пърл: ТЕЛЕЦ, положителни емоции. ЛЪВ, слушайте първия импулс! ВЕЗНИ, интересни срещи

Овен
Избягвайте промени във всяка област на дейност, тъй като те могат да се окажат напълно различни от това, което бихте искали да видите. Можете да разчитате на стари връзки, за да отворите нови перспективи. Конфликтите трябва да бъдат изгладени и всички проблеми трябва да бъдат решени мирно.

Телец
Необходимо е да попълните графика си с важни задачи и срещи. Не се отричайте от удоволствието да посещавате развлекателни събития. Ако не сте само външен наблюдател, но и активен участник, можете да получите много повече положителни емоции, отколкото си мислите.

Близнаци
Сега не си струва да влизате в словесни битки. Силата ви на убеждаване ще отслабне за определен период и вие самите може да сте изложени на влияние на някой друг. Проблемите в отношенията с любим човек не са изключени, но не разрешават проблеми в разгара на момента. Това не е най-подходящото време за нови познанства.

Рак
Не планирайте нищо голямо. Време е да си починете. Ако нямате такава възможност, правете само най-необходимите неща и не поемайте по-големи задължения. Опитайте да се компенсирате с приятни срещи и интересни занимания.

Лъв
На този ден първо трябва да действате и след това да мислите. Първият импулс ще се окаже правилният и колкото повече започнете да отразявате и анализирате, толкова по-нататък ще се отдалечите от правилния избор. Слушайте по-малко мнението на другите – вашите мисли ви ще бъдат най-ярките.

Дева
Сега може да се окажете в двойна позиция. От една страна, много ще успеете в работата, а от друга, могат да се наблюдават трудности в отношенията с любим човек. Избягвайте кавги. Направете това, за което по-късно няма да съжалявате.

Везни
Ще имате възможност да реализирате плановете си и да успеете в напълно нов бизнес. Трябва обаче да действате бързо. Този ден е благоприятен за любовта. Възможни са интересни срещи, обещаващи познанства. Има шанс за решаване на някои дългогодишни семейни проблеми.

Виж още: Баба Матена – една от малкото живи свидетелки разказва за случая, когато турската войска избива над 200 деца при река Арда

Скорпион
Денят ще бъде изпълнен с преговори, които могат да доведат до добри резултати. Когато общувате, не бъдете твърде настоятелни и ако чувствате, че събеседникът не е готов да даде отговор, не натискайте върху него. Не е нужно да се борите сами с трудностите – приятели и съюзници са готови да помогнат.

Стрелец
През този период можете да постигнете голям успех с малко или никакви усилия. В любовта ви очакват приятни изненади, а за някои представители на тази зодия – обещаващи познати. Това време е благоприятно за големи покупки и подобряване на дома.

Козирог
Това е чудесно време да се отървете от старите навици или да опитате нещо ново. В отношенията това е време на близост и романтика на най-високо ниво.

Водолей
Опитайте се да планирате по-интересни неща за днес. Бизнес преговорите ще вървят добре. Струва си да се срещнете с хора, които са ви скъпи. Работата с информация, четене, кореспонденция с приятели ще бъде много полезна.

Риби
Дойде време за вземане на най-важните решения. Подобрената умствена активност, повишената способност за концентриране върху същността на проблема и високото ниво на самокритичност правят възможно отделянето на истински важното от повърхностното и незначителното.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *