СВОБОДНО ВРЕМЕ

Цветелина Бориславова шашка с нова визия: Доста 30-годишни биха й завидели

С нов имидж впечатлява банкерката Цветелина Бориславова. Изисканата бизнес дама е сменила шоколадовите нюанси на косата си, към които се придържаше години наред, с далеч по-актуалния в светските среди в момента рус балеаж.

Новата техника във фризьорството позволява постигане на небрежни кичури в различни нюанси, с каквито напоследък се носи Бориславова. Макар да е сменила цветовата гама, дължината на косата ѝ е все същата – класно каре до раменете.

Бившата половинка на премиера Бойко Борисов винаги е държала на безупречната визия и е демонстрирала отношение към модните тенденции, без да залита в крайности. През този септември банкерката ще навърши 62 години, но продължава да поддържа перфектни килограми и доста 30-годишни биха завиделите на манекенските ѝ мерки. Една от най-заможните и успели българки обаче определено знае цената на красотата и си е позволявала да споделя, че спазва стриктен здравословен режим на хранете, съчетан със спорт.

Още преди години Бориславова се увлече по ученията на Петър Дънов. Тя е привърженик на йогата, паневритмията и съветите на Учителя за балансирано хранене и хармоничен живот. Банкерката изпълнявала и строгия житен режим на Дънов, който се прави всяка година през февруари и помага за цялостно пречистване на организма, пише retro.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.