СВОБОДНО ВРЕМЕ

Евелин Костова, бременната от братовчед си актриса показа наедряло коремче-Снимки с бъдещия татко

Актрисата Евелин Костова не страда от излишни суеверия и показа бременното си коремче на всички последователи в социалните мрежи.

Звездата от „Съни бийч“ потресе всички с новината, че за мъж си е избрала свой братовчед. И именно от него ще бъде първото й дете, което се очаква да се появи на бял свят през септември.

Евелин не крие, че бъдещият татко Михаил Петров освен спътник в живота е и неин пети братовчед. Евелин припомни, че за втори път гостува бременна на Диана Любенова, но тогава все още е пазела в тайна радостната новина.

Виж още:   Бар на морето дава разхлаждаща напитка срещу чаша с боклук от плажа

 

„И двамата се занимавахме с аматьорски театър.

Виж още:  Диков показа коя е жената направила клипа в дома на Бойко Борисов

Бях втори курс в НАТФИЗ и бях отишъл за удоволствие на един фестивал на морето, а тя беше там. Три години по-късно се видяхме отново и нещата се получиха“, разказва за началото на връзката им Михаил.

По думите им са разбрали, че са един за друг и затова са решили да имат дете. „Усещах, че съм бременна, направих си тест и беше отрицателен. Реших, че аз си въобразявам. Пет дни по-късно реших да си направя още един тест, казах му да отиде да купи, но го предупредих да не се надява много“, спомня си Евелин за времето, когато научили, че ще стават родители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *