СВОБОДНО ВРЕМЕ

Куче опита да убие малко дете от Пловдив, разкъса му лицето брутално

Куче нахапа зверски дете в Пловдив. Инцидентът е станал в пловдивското село Сърнегор, научи GLAS.bg.

До тук се стигнало, след като собственичката на къщата, която живее в съседната вила на пострадалото дете, отишла в двора им да пие кафе.

В един момент кучето се промъкнало през дупка в оградата и легнало до собственичката. 6-годишното момче отишло да си играе с него, когато било нападнато.

Той има разкъсвания по лицето и главата и над 100 шева.

„Кучето захапа сина ми два пъти, аз успях да го ритна и подгоня, а собственичката на кучето взе сина ми на ръце и го вкара в къщата. След това отидохме в медицински център в Раковски и подадохме сигнал на 112. Лекарят в Раковски ни каза, че не може да се справ с разкъсванията и бяхме препратени към Хирургиите в Пловдив. Там синът ми претърпя 3-часова операция”, разказа бащата на детето Иван.

„Детето ми се храни със сламка вече 20 дни, а белезите могат да останат за цял живот. Шокиран е от случилото се”, казва майката Таня.

Виж още:   Двойка, посетила националния парк Йосèмити, засне смъртта си!

Тя иска възмездие и кучето да бъде умъртвено, защото има няколко нападения над други хора от село Сърнегор.

Полицията е разпитала собствениците на кучето. В медицинската експертиза е записано, че телесната повреда е лека, но може да се промени след финалния преглед.

Собственичката на кучето отказа коментар. По наша информация те са напуснали селото след инцидента и са преместили кучето в друго населено място.

Източник-GLAS.bg
Снимки-GLAS.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *