НОВИНИ

20-годишна бавачка подпали със запалка бебе, защото… плачело

В САЩ младо момиче беше обвинено в насилие над деца, след като бебето, за което се грижеше, беше диагностицирано с изгаряния и счупена китка.

Според американските медии 20-годишната Амбър Никол Ванатър от Индиана се грижела известно време за едногодишната дъщеря на своя приятелка, докато тя била на работа. Един ден бавачката завела момичето в кабинета на майка й, казвайки, че устата на детето изведнъж започнала да кърви. Но по лицето и тялото на бебето освен това имало изгаряния и ожулвания.

Жената веднага отишла с детето в болница, където се оказало, че момиченцето е получило изгаряния от запалка, освен това лекарите установили, че китката й е счупена.

Всички подозрения веднага паднали върху бавачката. Органите на реда извикали момичето за разпит и в крайна сметка разбрали къде детето е получило такива наранявания.

Бавачката била в депресивно състояние, а плачещото дете й ходело по нервите

Амбър Никол Ванатер признала, че се е скарала с бившето си гадже точно в момента, в койтосе грижела за детето. Момичето се чувствало потиснато и съкрушено. Плачът на събуждащото се бебе я побърквал.

И за да „изпусне пара“ и да заглуши бебето, заподозряната притиснала лицето на момиченцето към включената бягаща пътечка. След това момичето взело запалка и подпалило кожата на врата и ръцете на детето.

Според нея, след това тя сложила момичето на пейка, от която то уж паднало на асфалта, удряйки се в лицето, предаде tag24.de. Бавачката отрича всякакви случаи на побой на бебето.

За щастие нараняванията на детето не били животозастрашаващи и то скоро ще бъде изписано от болницата. Лекарите обаче прогнозират, че върху тялото на момичето ще останат белези.

Както стана известно, Амбър Никол Ванатер вече е арестувана. В момента тя е в ареста в очакване на съдебен процес, но има възможност да бъде освободена под гаранция от 60 000 долара (приблизително 50 350 евро).

Източник- Glas.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.