СВОБОДНО ВРЕМЕ

Излагация: Гонят ключов член от екипа на „България търси талант“ заради зрителско неодобрение (Снимки)

Последната гореща новина от кулоарите на bTV гласи, че частната медия е решила да се раздели с едно от ключовите си лица от успешния формат “ България търси талант „. От новия сезон продуцентите на предаването най-вероятно ще заменят член от журито на шоуто, а причината е зрителско неодобрение .

В момента трескаво търсят нова представителка от манекенския бранш, която да смени Славена Вътова в журито на „България търси талант”, твърди „Уикенд”.Из телевизията се носят слухове, че Мис България е на крачка от отпадане като основно действащо лице в шоуто заради мощната вълна на зрителско недоволство от присъствието ѝ в ефир и нестихващите коментари, че няма никакви видни таланти. Заради всичко това, шефовете на телевизията смятали да я сменят.

Славена ВътоваВ момента медията набира кандидати за новия сезон на състезанието за таланти. В същото време обаче е в усилено търсене и на подходящи кандидатури за членове на журито. Първоначалната идея била през новия сезон то да бъде в същия състав, като последния излъчен такъв.Но плановете рязко обърнали в друга посока, заради зрителския негативизъм по отношение на миската Славена, удостоена с честта да оценява далеч по-талантливи от самата нея хора. Мнозина се питаха какво прави тя там, при положение, че моделството не се счита за особено забележителен талант.

Месеци наред от телевизията не си дадоха никакъв труд да се вслушат в мнението на феновете на формата. Настроенията обаче се променили, когато след „Талантите” Славена била спусната да се излага и в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Там тя изкара едва месец, преди договорът ѝ да бъде прекратен заради нулево зрителско одобрение.След това фиаско в телевизията най-накрая се замислили, че май наистина ще трябва да лишат ефира си от Вътова, колкото и привлекателно да изглежда тя, ако искат хората да продължават да ги гледат.

Славена Вътова сценаДосега българският вариант на „България търси талант” сменяше жури и водещи във всеки нов сезон. От миналата година обаче в bTV решили да следват английския стандарт с двама мъже като лица на формата и жури, съставено от двама мъже и две дами. Александър Кадиев и Даниел Петканов най-вероятно ще останат водещи през следващия сезон, тъй като се оказаха изключително успешни като тандем.Катето Евро също се радва на огромна зрителска любов, особено в дует със сина си Сашо. Ицо Хазарта и Любен Дилов-син се считали за много добри попадения, стига да се навият отново да участват.Единствено на Славена Вътова се гледало като на пълен провал. За да продължават зрителите да плакнат очи в идеални форми, за мястото ѝ щяла да се търси актриса или певица, която може да се похвали с подобни на нейните мерки, но с много по-изявен талант, твърдят източници на „Уикенд”.Дали в телевизията ще намерят подходяща дама, или ще се принудят отново да похлопат на вратата на Мис България? Отговорът ще стане ясен на старта на новия сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *