НОВИНИ

Лари Кинг погреба и двете си деца за две седмици

Дъщеря му Чая си отиде на 51 г, а синът му Анди на 65

Легендарният телевизионен и радио водещ Лари Кинг сега преминава през труден период. Миналата седмица синът му Анди Кинг почина неочаквано, а този четвъртък дъщеря му Чая си отиде – според Page Six, тя се бори с рак на белите дробове.

Чая Кинг е родена от третата му съпруга, модел на Playboy Айлин Айкинс, когато двойката се омъжи за втори път. А Анди е син на Айлин от предишна връзка, той беше осиновен от Лари веднага след като се ожени за нея за първи път.

Последните две години бяха много трудни за Лари. През април 2019 г. водещият получи втори инфаркт, в резултат на което той се подложи на ангиопластика (процедура за отваряне на засегнатата артерия с помощта на тънък катетър с разширяем балон в края).  Месец преди тази операция Лари беше в кома няколко седмици.  През май 2019 г.

претърпя инсулт, който почти го доведе до смърт. А три месеца по-късно, през август, Лари подаде молба за развод със седмата си съпруга Шон, за която беше женен 22 години.

През ноември Кинг сподели: „Имах инфаркт през март и не помня онзи месец, защото бях в кома. Беше трудна година. Сега всичко е много по-добре, с изключение на левия ми крак. Всеки ден ходя на рехабилитация, а лекарите казват, че ще мога да ходя с него до Коледа. Засега ползвам  бастун. Не шофирам, но отново съм на работа – и това ме прави по-щастлив.”

Припомняме също, че през 2017 г. Кинг беше диагностициран с рак на белия дроб, който след успешна операция за отстраняване на тумора премина в ремисия. Още по-рано, през 1987 г., Кинг претърпя първия си сърдечен удар, а през 1999 г. се бори с рак на простатата. Лари Кинг все още продължава професионалната си кариера и е водещ на авторското телевизионно шоу „Larry King Now“, което се излъчва по RT America и уебсайта Hulu, предават от ru.hellomagazine.com.

 

Източник: За жената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *