СВОБОДНО ВРЕМЕ

Изплува срамна история от миналото на Меган Маркъл, на тези СНИМКИ е неузнаваема

Меган Маркъл не се е събудила веднага като американска актриса, която по-късно се омъжва за британски принц. Някога тя е била момиченце с мечти, влюбено в актьори и актриси.

Както тя признава в скорошно интервю, тя е имала идол, а именно звезда от култовия сериал „Спасители на плажа“, в който участват Памела Андерсън и Дейвид Хаселхов.

Поглеждайки назад обаче се оказва, че Меган се е променила коренно и на изплували кадри в мрежата е направо неузнаваема.

Любимият герой на Меган от сериала е Ясмин Блийт. Маркъл е пращала писма на фаворитката си, а когато я е срещнала очи в очи направо е полудяла.

Късметът й се усмихнал на паркинг в Лос Анджелис, в близост до магазин за хранителни стоки. Меган била толкова смутена от срещата със звездата, че успяла само да каже:

„Господи, обичам те, обожавам те“, разкрива самата актриса от „Костюмари“.

По-големият й гаф обаче последвал след това, когато Маркъл се изцепила: Толкова ви харесвам в рекламата на антиперспиранта S0ft@Dry“, вместо да обясни, че се е запалила по играта й от поредицата.

Актрисата я изгледала недоволно и й благодарила суха. Да кажеш на американска знаменитост, че харесваш работата й сам в реклама си било еквивалентно на обида. Меган признава, че искала да попадне в дън земя.

Ясмин вече не се снима. През февруари бе засечена от папараци да разхожда кучето си. Актрисата все още е красива, но е с доста килограми отгоре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *